طراحی داخلی و بازسازی مدرسه ابتدایی DSSI

معماری: Daniel Valle

موقعیت: Seoul, South Korea
مساحت: ۱۵۰ متر  مربع
سال: ۲۰۱۶
مدرس ایتدایی DSSi با اهداف متعددی توسط معمار دنیل واله مورد بازسازی قرار گرفته است. در این بازسازی با استفاده از راهروهای ارتباطی ما بین کلاس های درسی فضایی مشترک خلق شده است که به مربیان و آموزاران این امکان را می دهد که استفاده حداکثری از فضاهای آموزشی داشته باشند. این راهروها با استفاده از درب های متحرک به کلاس های درسی متصل می شوند. این پیکره بندی جدید سبب شده است که فاصله ای برابر بین دو کلاس ایجاد شود  شراکت فیزیکی یکسانی برای دانش آموزان فراهم شود.

طراحی داخلی و بازسازی مدرسه ابتدایی DSSIطراحی داخلی و بازسازی مدرسه ابتدایی DSSIطراحی داخلی و بازسازی مدرسه ابتدایی DSSIطراحی داخلی و بازسازی مدرسه ابتدایی DSSIطراحی داخلی و بازسازی مدرسه ابتدایی DSSIطراحی داخلی و بازسازی مدرسه ابتدایی DSSIطراحی داخلی و بازسازی مدرسه ابتدایی DSSIطراحی داخلی و بازسازی مدرسه ابتدایی DSSI



مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

CLOSE
CLOSE