امروزه یکی از مهمترین بخش های تجارت طراحی محیط آن است و اغلب فروشگاه های بزرگ و کوچک دنیا توجه به سزایی به طراحی و دکوراسیون محل خود می کنند و حاضرند در این راه هزینه های هنگفتی را نیز متحمل شوند اما گاهی با یک ایده خلاقانه و جذاب می شود فضایی را با هزینه کمتر و در عین حال چشمگیر طراحی نمود. به تازگی شرکت معماری و طراحی Snøhetta یک کافه بار در ترمینال داخلی، فرودگاه اسلو در نروژ طراحی کرده که چشم هر مسافری را به خود معطوف می سازد.
ویژگی مهم این پروژه استفاده و بهره وری از وسایل دور ریختنی چون شیشه مربا بوده که به نحو احسن در فضای کافه بار خود نمایی می کند. همین امر باعث صرفه جویی در اقتصاد این پروژه شده است. گفتنی است که در این راستای طراحی از ۴۰۰۰ شیشه به کار گرفته شده است. بدین منظور برای یکپارچگی بصری فضا، لوستر نیز از همین عناصر ساخته شده و روشنایی ها در هر قوطی قرار گرفته اند. همچنین با توجه به کرو بودن دیوار کافی شاپ و استفاده از روشنایی به طور رندوم بین شیشه ها باعث به وجود آمدن تم نوری خیره کننده شده است.

طراحی خلاقانه یک کافه بار، با ۴۰۰۰ شیشه مربا
Snøhetta, اصول طراحی کافی شاپ, ایده خلاقانه, ایده های نو برای کافی شاپ, تجارت, ترمینال داخلی, تم نوری, جذاب, دکوراسیون, دکوراسیون کافی شاپ, دکوراسیون کافی شاپ سنتی, دکوراسیون کافی شاپ کوچک, شرکت معماری, شیشه, شیشه مربا, طراحی, طراحی داخلی کافی شاپ مدرن, طراحی کافی شاپ, عکس کافی شاپ, فرودگاه, فروشگاه, کافه, کافی شاپ, محیط, مهمترین, نروژ, نمای بیرونی کافی شاپ
آخرین دیدگاهها