بازسازی و توسعه مدرسه ابتدایی در ایتالیا

معماری: Giulia de Appolonia- officina di architettura
موقعیت: Province of Verona, Italy
مساحت: ۲۲۰۰٫۰ مترمربع
سال: ۲۰۱۶
ساختمان مدرسه ابتدایی در ایتالیا، رد موقعیت بین هسته شهری و زمین های کشاورزی و روبه روی کلیسا واقع شده است که در سال ۲۰۱۶ بازسازی و توسعه یافت. نمای ساختمان از متریال پلی کربنات کار شده و همجواری با پلکان زرد رنگ ظاهر جذابی به ساختمان بخشیده است. چرا که رنگ زرد شاخص بوده و با نمای پلی کربنات تضاد دارد و بدین منظور به خوبی خودنمایی می کند. شکاف بین نمای شیشه ای پلی کربنات خارج و داخل، به عنوان تهویه مناسبی به منظور بهبود رفتار حرارتی ساختمان عمل می کند. همچنین سالن ورودی ساختمان نیز همانند یک فیلتر بین فضای عمومی و خصوصی عمل می کند.
طراحی داخلی مدرسه مطابق سن و احساسات کودکان صورت گرفته و برای کلاس های درس نیز پنجره هایی درنظرگرفته شده تا نور طبیعی فضا تعبیه شود.

بازسازی مدرسه ابتدایی



مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

CLOSE
CLOSE